Home Intrebari frecvente Fise tehnice Contact Cele mai noi pagini din E-MEDIA
Cautare in site
E-Media Creative Help Administrarea Paginilor Structura site-ului Adaugarea paginilor Optiuni de editare Editarea continutului Editarea metatag-urilor SEO Pagini principale si subordonate Stergerea paginilor Administrarea componentelor paginilor Administrarea continutului HTML Administrarea galeriei foto Administrarea listelor de pagini Manual de utilizare (download) E-Media Shop Help Categorii si Subcategorii Adaugarea categoriei Administrarea categoriei Produse Adaugarea produselor Administrarea produselor Editarea multipla a produselor Recycle Bin Prod. Branduri Stocuri Produse Comenzi Curs Valutar Filtre si specificatii

Adaugarea categoriei

Structura platformei E-Media Shop va permite adaugarea mai multor categorii si subcategorii de produse. 

Pentru a adauga produse in magazin, trebuie intai sa definiti macar o structura minimala de categorii si, eventual, de subcategorii, in functie de specificul magazinului dumneavoastra.

Pentru a avea acces la structura de categorii a magazinului, faceti click pe linkul "PAGINI" din meniul superior al aplicatiei de administrare:.

Primul pas pe care trebuie sa il faceti este sa alegeti locatia categoriei pe care doriti sa o creati, daca aveti deja creata o structura de categorii. Daca aceasta este prima categorie creata, atunci ea va fi subordonata categoriei Produse.

 

Atat categoriile cat si subcategoriile se adauga in aceeasi maniera.

Subcategoria este o categorie de produse subordonata unei categorii principale.

Ex: In imaginea de mai sus:

  • Produse - Categoria Mama
  • SMARTPHONES , APARATE FOTO, LAPTOPS, IMPRIMANTE  - Categorii principale
  • MULTIFUNCTIONALE, LASER - Subcategorii subordonate categoriei principale IMPRIMANTE

 

 

 


Copyright © 2019 E-MEDIA

Web Design Bucuresti