Home Intrebari frecvente Fise tehnice Contact Cele mai noi pagini din E-MEDIA
Cautare in site
E-Media Creative Help Administrarea Paginilor Structura site-ului Adaugarea paginilor Optiuni de editare Editarea continutului Editarea metatag-urilor SEO Pagini principale si subordonate Stergerea paginilor Administrarea componentelor paginilor Administrarea continutului HTML Administrarea galeriei foto Administrarea listelor de pagini Manual de utilizare (download) E-Media Shop Help Categorii si Subcategorii Adaugarea categoriei Administrarea categoriei Produse Adaugarea produselor Administrarea produselor Editarea multipla a produselor Recycle Bin Prod. Branduri Stocuri Produse Comenzi Curs Valutar Filtre si specificatii

Adaugarea paginilor

Adaugarea de pagini in sistemul E-Media este o operatiune simpla si presupune cativa pasi:

Determinarea meniului si paginii superioare paginii de adaugat

Daca pagina pe care doriti sa o adaugati este principala si trebuie sa fie afisata in meniu, trebuie sa selectati in care meniu doriti sa se afiseze (superior, lateral stanga, dreapta, dupa caz). In exemplul alaturat am selectat meniul lateral aflat in partea stanga.

Pentru a putea adauga o pagina noua trebuie sa alegeti carei pagini existente i se subordoneaza aceasta; daca adaugati o prima pagina in site, cel mai probabil singura pagina in subordinea careia puteti adauga o alta pagina este "home". Daca aveti deja o structura de pagini, va trebui sa alegeti pagina in subordinea careia adaugati pagina noua sau sa o creati in subordinea paginii "home". 


Adaugarea paginii

Pentru a adauga o pagina noua in sistem dati click dreapta pe denumirea paginii alese si selectati din lista e optiuni "adauga pagina subordonata".

Puteti executa aceeasi operatiune si in alt mod: dati click stanga pe denumirea paginii alese si apoi selectati tab-ul "adauga pagina subordonata" din meniul situat in centru, sus, care se va afisa dupa ce dati click.


Completarea detaliilor

Se va afisa lista de campuri care trebuie completate pentru a adauga o pagina noua.

Campul "Text buton" este denumirea scurta a paginii adaugate; de exemplu, in site-ul nostru cu tutoriale, am denumit folosit ca "text buton" pentru aceasta pagina "Adaugare pagini", desi titlul paginii este "Cum se adauga pagini in sistemul E-Media". Este recomandabil sa folositi texte scurte pentru acest camp, deoarece este utilizat la afisarea linkului catre pagina, sub forma de buton/link in meniu si un text prea lung poate afecta designul site-ului.

Setati apoi accesul si tipul paginii, titlul lung, permalinkul, prezenta in meniu si in liste. Se recomanda ca permalinkul sa contina denumirea paginii si cuvintele cheie relevante.

Puteti scrie si un rezumat al continutului paginii, extrem de util atunci cand doriti sa afisati lista de pagini cu o scurta prezentare.

Se poate adauga un thumbnail (poza) la click pe Choose File


Finalizarea operatiunii si modificari ulterioare de pozitie

Dati click stanga pe "Adauga pagina" si aceasta se va afisa in meniu, in locul selectat. Pozitia paginii adaugate se poate modifica ulterior:

  • din tab-ul "Date generale" aferent paginii a carei pozitie trebuie schimbata, in cazul in care se doreste schimbarea ierarhiei;
  • prin accesarea optiunii "mai sus/mai jos" din lista care se deschide la click dreapta pe denumirea paginii care trebuie mutata, in cazul in care schimbarea de pozitie se face pastrand ierarhia, vertical.

 


Copyright © 2019 E-MEDIA

Web Design Bucuresti