Home Intrebari frecvente Fise tehnice Contact Cele mai noi pagini din E-MEDIA
Cautare in site
E-Media Creative Help Administrarea Paginilor Structura site-ului Adaugarea paginilor Optiuni de editare Editarea continutului Editarea metatag-urilor SEO Pagini principale si subordonate Stergerea paginilor Administrarea componentelor paginilor Administrarea continutului HTML Administrarea galeriei foto Administrarea listelor de pagini Manual de utilizare (download) E-Media Shop Help Categorii si Subcategorii Adaugarea categoriei Administrarea categoriei Produse Adaugarea produselor Administrarea produselor Editarea multipla a produselor Recycle Bin Prod. Branduri Stocuri Produse Comenzi Curs Valutar Filtre si specificatii

Administrarea categoriei

Toate informatiile despre o subcategorie pot fi modificate, accesand taburile care se gasesc in meniul de sus, ce apare in momentul selectarii categoriei sau prin click stanga pe denumirea acesteia din meniul ce apare in stanga.

Date generale

Datele generale contin informatii privind titlu, vizibilitatea sau pozitia categoriei. Prin editarea acestora stabiliti cum va aparea in site categoria. 

Metatag-uri SEO

Metatag-urile sunt elemente in format text ascunse in codul paginilor site-ului, care nu sunt vizibile in pagini si care sunt de obicei folosite de motoarele de cautare pentru inregistrarea informatiilor despre site-uri, cu scopul de a livra rezultate de cautare corecte. 

Editarea galeriei foto

Galeria foto va permite adaugarea unei serii de imagini prin care sa completati informatiile despre categorie. 

Adaugarea categoriei subordonate

Structura platformei E-Media Shop va permite adaugarea mai multor categorii si subcategorii de produse. 

Adaugarea produselor

Structura platformei E-Media Shop va permite adaugarea mai multor produse, atat in categorii cat si in subcategorii.

Stergere categorie

Orice categorie si subcategorie poate fi stearsa din site.

 


Copyright © 2019 E-MEDIA

Web Design Bucuresti