Home Intrebari frecvente Fise tehnice Contact Cele mai noi pagini din E-MEDIA
Cautare in site
E-Media Creative Help Administrarea Paginilor Structura site-ului Adaugarea paginilor Optiuni de editare Editarea continutului Editarea metatag-urilor SEO Pagini principale si subordonate Stergerea paginilor Administrarea componentelor paginilor Administrarea continutului HTML Administrarea galeriei foto Administrarea listelor de pagini Manual de utilizare (download) E-Media Shop Help Categorii si Subcategorii Adaugarea categoriei Administrarea categoriei Produse Adaugarea produselor Administrarea produselor Editarea multipla a produselor Recycle Bin Prod. Branduri Stocuri Produse Comenzi Curs Valutar Filtre si specificatii

Curs Valutar

Pentru a accesa functia de Curs valutar faceti click pe linkul Curs valutar aflat in meniul superior al aplicatiei de administrare.

Se deschide lista cu valorile cursului valutar din fiecare zi, fiind prezentate data, moneda (EURO si USD) si optiunile de adminsitrare.

Pentru a actualiza cursul aveti la dispozitie doua modalitati, pe care le gasiti in partea dreapta a listei cu valorile cursului:

actualizare automata – preia automat cotatiile BNR si poate fi facuta in fiecare zi atunci cand este nevoie.

actualizare manuala – permite stabilirea manuala a cursului pe baza caruia dorti sa se calculeze preturile produselor din site, prin completarea tuturor informatiilor: data si valorile valutelor. 

 Pentru a edita valorile unui curs apasati butonul  aflat in dreptul lui. Deasupra listei cotatiilor se deschide formularul de editare, care va permite sa modificati valorile celor doua valute.


Copyright © 2019 E-MEDIA

Web Design Bucuresti