Home Intrebari frecvente Fise tehnice Contact Cele mai noi pagini din E-MEDIA
Cautare in site
E-Media Creative Help Administrarea Paginilor Structura site-ului Adaugarea paginilor Optiuni de editare Editarea continutului Editarea metatag-urilor SEO Pagini principale si subordonate Stergerea paginilor Administrarea componentelor paginilor Administrarea continutului HTML Administrarea galeriei foto Administrarea listelor de pagini Manual de utilizare (download) E-Media Shop Help Categorii si Subcategorii Adaugarea categoriei Administrarea categoriei Produse Adaugarea produselor Administrarea produselor Editarea multipla a produselor Recycle Bin Prod. Branduri Stocuri Produse Comenzi Curs Valutar Filtre si specificatii

Filtre si specificatii

Prin accesarea Specificatiilor, puteti vizualiza lista specificatiilor existente si puteti adauga o noua grupa de specificatii.  Fiecare grupa poate fi editata, astfel incat sa ii fie adaugate valori specifice.

Specificatiigrupe specificatii


Aceste specificatii ajuta la sortarea produselor pe grupe de specificatii sau adaugarea unor specificatii unice pentru fiecare produs. Pentru a alege specificatiile si grupele de specificatii asociate unei anumite categorii de produse, trebuie sa selectati din Meniu Stanga -  "CATEGORII". In aceasta pagina aveti posibilitatea de a accesa butoanele "Specificatii" si "Filtre". 

Filtre si specificatii

 Butonul de Specificatii va ofera posibilitatea de a selecta din totalul specificatiilor grupele de specificatii  aplicabile pentru produsele din categoria aleasa de dumneavoastra. Filtrele constau in acele specificatii care au fost selectate sa joace si rolul de filtru, dupa ce au fost deja asociate categoriei. Au scopul de a simplifica procesul de cautare in categoriile de produse regasite in E-Media Shop reducand rezultatele cautarii semnificativ, conform unor specificatii prestabilite.

Filtre si specificatii

Aceste setari sunt vizibile in E-Media Shop sub forma urmatoare:

filtre site


Copyright © 2019 E-MEDIA

Web Design Bucuresti