Home Intrebari frecvente Fise tehnice Contact Cele mai noi pagini din E-MEDIA
Cautare in site
E-Media Creative Help Administrarea Paginilor Structura site-ului Adaugarea paginilor Optiuni de editare Editarea continutului Editarea metatag-urilor SEO Pagini principale si subordonate Stergerea paginilor Administrarea componentelor paginilor Administrarea continutului HTML Administrarea galeriei foto Administrarea listelor de pagini Manual de utilizare (download) E-Media Shop Help Categorii si Subcategorii Adaugarea categoriei Administrarea categoriei Produse Adaugarea produselor Administrarea produselor Editarea multipla a produselor Recycle Bin Prod. Branduri Stocuri Produse Comenzi Curs Valutar Filtre si specificatii

Fisa tehnica a platformei web E-Media, Creative si Shop

E-Media Creative - un site asa cum vrei

Platforma web E-media Creative este un sistem inovativ si perfect administrabil care permite gestionarea usoara a unui intreg website, cu minime cunostinte de folosire a internetului si a editoarelor de text de tipul Microsoft Word sau Open Office.

E-media Creative este in esenta un site administrabil cu structura deschisa, ale carui functii si facilitati de editare permit utilizarea sa creativa – practic, cu putina imaginatie si cu ajutorul aplicatiei de administrare puteti crea pagini noi, puteti organiza si ramifica structura de baza, puteti alcatui liste de fisiere, liste ilustrate, centre video si audio si multe altele.

E-Media Creative ofera in structura sa de baza o serie de functii si module pe care le puteti testa online si a caror descriere completa va invitam sa o descarcati de la adresa de mai jos:

Platforma web E-Media Creative - fisa tehnica completa >>>

E-Media Shop - vinde eficient online

Platforma E-media Shop este o platforma de e-commerce inovativa si perfect administrabila, care permite gestionarea usoara a unui intreg magazin virtual online, cu minime cunostinte de folosire a internetului si a editoarelor de text de tipul Microsoft Word sau Open Office.

E-media Shop este creat pentru a aduce vizitatori in site si pentru a facilita procesul de cumparare. Platforma de baza este din start dotata cu o serie de functii premium si ofera utilizatorilor o experienta de shopping placuta, iar administratorilor un instrument puternic si sigur pentru desfasurarea activitatilor comerciale cu maxima eficienta.

Iar pentru cei care vor mai mult sau pentru cei a caror activitate necesita module si functii suplimentare, magazinul virtual poate fi cu usurinta dotat – platforma este atat de flexibila, incat poate fi programata cu rapiditate sa faca orice este tehnic posibil.

E-Media Shop ofera in structura sa de baza o serie de functii si module pe care le puteti testa online si a caror descriere completa va invitam sa o descarcati de la adresa de mai jos:

Platforma web E-Media Shop - fisa tehnica completa >>>


Copyright © 2019 E-MEDIA

Web Design Bucuresti