Home Intrebari frecvente Fise tehnice Contact Cele mai noi pagini din E-MEDIA
Cautare in site
E-Media Creative Help Administrarea Paginilor Structura site-ului Adaugarea paginilor Optiuni de editare Editarea continutului Editarea metatag-urilor SEO Pagini principale si subordonate Stergerea paginilor Administrarea componentelor paginilor Administrarea continutului HTML Administrarea galeriei foto Administrarea listelor de pagini Manual de utilizare (download) E-Media Shop Help Categorii si Subcategorii Adaugarea categoriei Administrarea categoriei Produse Adaugarea produselor Administrarea produselor Editarea multipla a produselor Recycle Bin Prod. Branduri Stocuri Produse Comenzi Curs Valutar Filtre si specificatii

Metatag-uri SEO

Pentru a permite optimizarea pentru motoarele de cautare, puteti lucra cu metatag-urile pentru a alege titlul, cuvintele cheie si descrierea.

Editare metataguri SEO

 

Daca doriti sa lucrati cu metatagurile, alegeti din aplicatia de administrare a categoriei pe care doriti sa o optimizati si fie dati click dreapta pe denumirea acesteia si selectati "Metatag-uri SEO" din lista de optiuni, fie dati click stanga pe denumirea categoriei respective si alegeti tab-ul "Metatag-uri SEO".

In oricare varianta, se vor afisa urmatoarele campuri care trebuie completate:

Cum adaugati metataguri SEO

Titlul paginii: desi nu este "meta", el se afiseaza in partea superioara a browserului (stanga, sus, inainte de bara de adresa) si este un element important in optimizarea pentru motoarele de cautare. Va recomandam sa completati cu prioritate acest tag.

Cuvinte cheie/Keywords: lista de cuvinte si fraze cheie se completeaza prin enumerarea acestora si despartirea lor prin virgula. De exemplu: SEO, metataguri SEO, optimizare motoare cautare, consiliere.

Descriere/Description: descrierea succinta, in doua sau trei randuri, a continutului categoriei. Trebuie sa contina si cuvinte si fraze cheie care se regasesc in textul propriu-zis.

Dupa ce ati terminat, dati click stanga pe butonul "Submit". Puteti reveni oricand pentru a edita metatagurile.

 


Copyright © 2019 E-MEDIA

Web Design Bucuresti