Home Intrebari frecvente Fise tehnice Contact Cele mai noi pagini din E-MEDIA
Cautare in site
E-Media Creative Help Administrarea Paginilor Structura site-ului Adaugarea paginilor Optiuni de editare Editarea continutului Editarea metatag-urilor SEO Pagini principale si subordonate Stergerea paginilor Administrarea componentelor paginilor Administrarea continutului HTML Administrarea galeriei foto Administrarea listelor de pagini Manual de utilizare (download) E-Media Shop Help Categorii si Subcategorii Adaugarea categoriei Administrarea categoriei Produse Adaugarea produselor Administrarea produselor Editarea multipla a produselor Recycle Bin Prod. Branduri Stocuri Produse Comenzi Curs Valutar Filtre si specificatii

Recycle Bin Prod.

Aceasta sectiune va ofera posibilitatea de a recupera un produs care a fost sters (trimis in recycle bin).

Pentru a vedea produsele care se afla in recycle bin, faceti click pe linkul Recycle Bin Prod. aflat in meniul superior al aplicatiei de administrare.
Va aparea lista cu toate produsele aflate in recycle bin si flitrele dupa care ele pot fi sortate.

Selectia produselor poate fi facuta dupa:
- furnizori - toti furnizorii sau doar unul anume,
- codul produslui,
- denumirea produsului.

 

Produsele selectate sunt insotite de informatii referitoare la denumire, cod, pret, moneda si TVA si data stergerii. De asemenea vi se ofera posibilitatea editarii lor prin butoanele aflate in dreptul fiecarui produs.

 - editarea caracteristicilor produsului

  - editarea galeriei foto

 - tag-uri SEO

 - stergere produs

 - recupereaza produs sters. 
Prin apasarea butonului de recuperare a produsului se va deschide o fereastra de confirmare a actiunii, prin care puteti de asemenea sa alegeti categoria unde produsul va fi repus in site.


Copyright © 2019 E-MEDIA

Web Design Bucuresti