Home Intrebari frecvente Fise tehnice Contact Cele mai noi pagini din E-MEDIA
Cautare in site
E-Media Creative Help Administrarea Paginilor Structura site-ului Adaugarea paginilor Optiuni de editare Editarea continutului Editarea metatag-urilor SEO Pagini principale si subordonate Stergerea paginilor Administrarea componentelor paginilor Administrarea continutului HTML Administrarea galeriei foto Administrarea listelor de pagini Manual de utilizare (download) E-Media Shop Help Categorii si Subcategorii Adaugarea categoriei Administrarea categoriei Produse Adaugarea produselor Administrarea produselor Editarea multipla a produselor Recycle Bin Prod. Branduri Stocuri Produse Comenzi Curs Valutar Filtre si specificatii

Stocuri Produse

Prin intermediul functiei de stoc puteti specifica disponibilitatea unui produs sub forma de "status stoc" (in stoc, stoc limitat, la comanda, info stoc etc.) si determina daca produsul poate fi comandat sau nu, pentru fiecare status in parte.

Pentru a accesa aceasta functie, faceti click pe linkul Stoc, aflat in meniul superior al aplicatiei de administrare.

In pagina care se deschide apare lista cu tipurile de stoc prezente in site si formularul de adaugare de noi status-uri de stoc.

Pentru a adauga un nou tip de stoc, trebuie sa completati campurile din formularul de adaugare care apare in partea stanga:

Denumire - numele pe care il doriti pentru noul tip de stoc, 

Comanda - alegeti daca produsele care aveau in site acest tip de stoc pot fi comandate sau nu. De ex.: pentru stocul indisponibilprodusele sa nu poata fi comandate.

Finalizarea adaugarii tipului de stoc se realizeaza prin apasarea butonului Adauga.

Lista tipurilor de stoc existente va prezinta informatii referitoare la:

denumirea tipului de stoc cum apare in site (disponibil, la comanda, indisponibil etc.),

numarul de produse din site care au respectivul tip de stoc,

- daca pemtru acel tip de stoc comanda produsului este permisa sau nu,

- sectiunea de administrare, care va permite modificarea pozitiei unui tip de stoc, editarea lui si stergerea.

 Pentru a putea edita un tip de stoc, apasati butonul  aflat in dreptul acestuia in lista.

In partea dreapta a paginii, in aceeasi locatie a formularului de adaugare tip de stoc se deschide formularul de editare care permite:

 - sa modificati Denumirea tipului de stoc,
 - sa modificati daca produsele din site cu acest tip de stoc pot fi sau nu comandate.

Finalizarea se face prin apasarea butonului "editeaza".

Butonul "revino la formularul de adaugare" pemite parasirea functiei de editare fara a efectua moficari asupra tipului de stoc.

 Stergerea unui stoc se face prin apasarea butonului  din dreptul acestuia si confirmarea stergerii. Daca sunt produse cu tipul de stoc respectiv in site, acesta nu va putea fi sters, iar butonul de stergere va aparea .

 


Copyright © 2019 E-MEDIA

Web Design Bucuresti