Home Intrebari frecvente Fise tehnice Contact Cele mai noi pagini din E-MEDIA
Cautare in site
E-Media Creative Help Administrarea Paginilor Structura site-ului Adaugarea paginilor Optiuni de editare Editarea continutului Editarea metatag-urilor SEO Pagini principale si subordonate Stergerea paginilor Administrarea componentelor paginilor Administrarea continutului HTML Administrarea galeriei foto Administrarea listelor de pagini Manual de utilizare (download) E-Media Shop Help Categorii si Subcategorii Adaugarea categoriei Administrarea categoriei Produse Adaugarea produselor Administrarea produselor Editarea multipla a produselor Recycle Bin Prod. Branduri Stocuri Produse Comenzi Curs Valutar Filtre si specificatii

Structura site-ului

Pentru a avea acces la structura site-ului, faceti click pe linkul "PAGINI" din meniul superior al aplicatiei de administrare:

Selectare meniu

Structura site-ului este prezentata in coloana din stanga prin desfasurare verticala. In coloana din dreapta, paginile sunt distribuite, pe verticala, in functie de continut (html, script php, galerie Foto pagini cu liste subordonate, pagini cu liste de acelasi nivel si pagini cu liste supraordonate.

Asezarea paginilor pe fiecare nivel (1,2 sau 3) este prezentata pe orizontala.


Campul de "Selectare meniu", va permite sa vizualizati si sa administrati paginile diferitelor meniuri din interiorul site-ului dumneavoastra. Numim "meniuri" listele de butoane/linkuri care ofera posibilitatea navigarii in site-ul dumneavoastra.


Fiecare pagina poate fi vizualizata sau i se pot vizualiza si accesa paginile subordonate (in cazul celor care au).

accesibilitatea si alte caracteristici

Paginile care nu au pagini subordonate au un simbol cu sageata, de culoare gri   Cele care au pagini subordonate au un simbol cu sageata, de culoare rosie . Pentru a vedea lista paginilor subordonate, faceti click stanga pe simbolul cu sageata  ; se va afisa lista paginilor subordonate, iar simbolul se va roti, astfel: . Pentru a "ascunde" lista de pagini subordonate, faceti inca o data click stanga pe simbol. 

Daca treceti cu mouse-ul pe deasupra denumirii unei pagini, (mouse-over) veti observa aparitia unor imagini simbol (iconuri). Acestea va ofera informatii cu privire la diverse caracteristici ale respectivei pagini:

  • daca pagina este sau nu vizibila in meniul din zona publica   /  
  • daca pagina poate fi vizitata  / 
  • daca pagina este normala sau generica.  / 

 


Copyright © 2019 E-MEDIA

Web Design Bucuresti